header

Alvásproblémák - Nem tudok aludni...

alvas3 Kiegyensúlyozott, nyugodt mindennapjaink egyik záloga az, hogy éjszaka ki tudjuk pihenni magunkat. Ez függ az életkortól, az egyén leterheltségétől, de még az évszakoktól is. Sok ember problémája az, hogy éjszaka nem tud aludni.
Összeállításunkban Ön választ kaphat néhány - az alvásproblémával kapcsolatos - kérdésre, amelynek megoldására patikánk az alábbi készítményeket ajánlja:
 
  • Sedacur forte bevont tabletta - macskagyökér, citromfű és komló toboz száraz kivonata  - gyógyszer
  • Sedatif PC szopogató tabletta – homeopátiás gyógyszer
  • Cirkulin Valeriana komlóval 160 mg/40 mg forte bevont tabletta - macskagyökér és komló toboz száraz kivonata - gyógyszer
  • Valeriana TEVA 100 mg filmtabletta - szárított macskagyökér kivonata  - étrend-kiegészítő

A 3 leggyakoribb alvásprobléma és megoldásai

alvas4 Az alvás szerepe nagyon fontos a test egészséges egyensúlyának és működésének megőrzésében. Alvás közben a test regenerálódik, az idegek pihennek, az agy feldolgozza a nappal befogadott ingereket, az izmok ellazulnak – egyszóval szinte minden testi működés takarékra állítódik, hogy másnap ismét a maximumot hozhassuk ki magunkból.

Bővebben...

Az álmatlanság néhány meglepő oka

alvo ffiAz álmatlanságnak, nyugtalan alvásnak vannak nyilvánvaló okai, ilyenek az esti kávé, egy sivalkodó újszülött, netán egy hangosan doboló szomszéd. A rossz alvás magyarázata azonban nem mindig ennyire kézenfekvő.

Bővebben...

Kérdezze meg...

Figyelmeztetés

A honlap oldalain lévő gyógyszerrel kapcsolatos információk, betegség esetén nem helyettesítik szakember megkeresését. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg gyógyszerészét!

Legfőbb érték - az Ön és családja egészsége!