header

Otrivin Menthol 1 mg/ml adagoló oldatos orrspray 10 ml

Otrivin Menthol 1 mg ml adagolo oldatos orrspray 10 ml Akciós ár:

1445 Ft
Az Otrivin Menthol az orrnyálkahártya kezelésére alkalmas érszűkítő hatású készítmény, amely gyorsan megszünteti az orrdugulást. Az orrnyálkahártya-duzzanatot csökkentő hatóanyaga mellett hűsítő mentol és eukaliptusz aromapárát is tartalmaz.

Bővebben...

Panadol Rapid Extra 500 mg/65 mg filmtabletta 24 db

Panadol Rapid Extra 500 mg 65 mg filmtabletta 24 db Akciós ár:

1120 Ft
A Panadol Rapid Extra filmtabletta gyorsan és hatékonyan enyhíti a fejfájást és migrént, a hátfájdalmakat, idegfájdalmat, fogfájást, reumatikus- és izomfájdalmakat, oszteoartritisszel társult fájdalmat, valamint a menstruációs görccsel járó fájdalmat.

Bővebben...

Sperti Preparation H végbélkenőcs 25 g

Sperti Preparation H vegbelkenocs 25 g Akciós ár:

1415 Ft
A Sperti Preparation H végbélkenőcs az aranyér tüneteinek (pl. fájdalom, irritáció, viszketés, diszkomfort érzés székletürítés során) enyhítésére szolgáló készítmény.

Bővebben...

Wick VapoRub kenőcs 50 g

Wick VapoRub kenocs 50 g Akciós ár:

1395 Ft
A Wick VapoRub kenőcs alkalmazása náthával, köhögéssel, torok- és hörghuruttal járó meghüléses panaszok esetén ajánlott.

Bővebben...

Kérdezze meg...

Figyelmeztetés

A honlap oldalain lévő gyógyszerrel kapcsolatos információk, betegség esetén nem helyettesítik szakember megkeresését. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg gyógyszerészét!

Legfőbb érték - az Ön és családja egészsége!