header

Neo Citran belsőleges por felnőtteknek 14 adag

Neo Citran belsőleges por felnőtteknek  14 adag Akciós ár:

2015 Ft

A Neo Citran belsőleges por felnőtteknek a megfázás következtében kialakuló torokfájás, láz, nátha, fejfájás és végtag-, ill. izomfájdalom kezelésére szolgáló gyógyszer. E gyógyszerrel Ön enyhe, múló panaszokat kezelhet orvosi felügyelet nélkül.

Bővebben...

Cetebe 500 mg retard kemény kapszula 120 db

Cetebe 500 mg retard kemeny kapszula 120 db Akciós ár:

2990 Ft
A Cetebe 500 mg retard kemény kapszula C-vitamin hiányos állapotok megelőzésére és kezelésére alkalmas készítmény. A Cetebe 500 mg retard kemény kapszulából a C-vitamin lassan és egyenletesen szabadul fel, ezért 8-12 órán át állandó C-vitamin szintet biztosít a vérben és a szövetekben.

Bővebben...

Actival Extra filmtabletta 90 db+30 db

Actival Extra filmtabletta 9030 db Akcios Akciós ár:

4155 Ft
Az Actival Extra filmtabletta multivitamin tartalmú készítmény ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, bétakarotinnal, luteinnel és likopinnel. Fokozott szükséglet vagy csökkent bevitel okozta általános vitamin-, ásványi anyag- és nyomelemhiányos állapotok megelőzésére.

Bővebben...

Actival Senior filmtabletta 90 db + 30 db

Actival Senior filmtabletta 9030 db Akcios Akciós ár:

4550 Ft

Kifejezetten az idősebb (50 év feletti) korosztály számára összeállított vitamin és ásványi anyag/nyomelem tartalmú készítmény.

Bővebben...

GinkoPrim® Max 100 tabletta 60 db + 30 db

GinkoPrim Max 100 tabletta 60 30 db Akcios Akciós ár:

3825 Ft
Ginkgo biloba hatóanyagot tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény. A GinkoPrim® Max 100 tabletta hozzájárul a memória és a koncentráló képesség megőrzéséhez, az agy egészséges vérkeringéséhez és a szellemi frissességhez.

Bővebben...

Glukozamin Pharma Nord 400 mg kemény kapszula 90 db

Glukozamin Pharma Nord 400 mg kapszula  90 db Akciós ár:

3960 Ft
A Glukozamin Pharma Nord a nem-szteroid gyulladásgátló és reuma ellenes gyógyszerek csoportjába tartozó gyógyszer. A Glukozamin Pharma Nord enyhíti a fájdalmat és javítja az enyhe és mérsékelt térdízületi artrózisban szenvedő beteg érintett ízületeinek mozgáskészségét.

Bővebben...

Kérdezze meg...

Figyelmeztetés

A honlap oldalain lévő gyógyszerrel kapcsolatos információk, betegség esetén nem helyettesítik szakember megkeresését. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg gyógyszerészét!

Legfőbb érték - az Ön és családja egészsége!